طريقة عمل حلوي البناكوتا

طريقة حلوي البناكوتا,البنكوتا يصوص الفواكهة,البناكوتا بصوص الشيكولا,عمل البنناكوتا,احلي بناكوتا


مقادير عمل البناكوتا :
250 جرام كريم فريش - 50 جرام سكر - فانيليا - 10 جرام جيلاتين - صوص فواكهه او شيكولا
طريقة عمل البناكوتا :
- يوضع الكريم علي النار + 50 جرام سكر يعني حوالي ربع كوب ويقلب ثم يضاف الفانيليا 
- يوضع الماء يدفئ ويضاف الجيلاتين ويقلب حتي يذوب جيدا 
- توضع علي الكريم بالمصفاة حتي نتاكد بانها سائله 
- تصب في قالب التقديم او كاسات صغيرة وتترك لتهدا 
- توضع في الفريزر لمدة ليله 
- تجمل البناكوتا بصوص الشيكولا او صوص الفواكهه حسب الرغبة 
- وممكن اضافة ايس كريم او فواكهه مماثلة للصوص 
وبالهناء والشفاء